Фруктово-овочевий салат

Салат з моркви і апельсина корисний і смачний. Такий салат зарядить енергією на цілий день. Це відмінне блюдо на сніданок. Морква містить багато корисних компонентів. Бета-каротин зміцнює зір, калій підтримує роботу серця. Цей овоч зміцнює імунітет.

Апельсин є джерелом вітаміну С, А, В1, В2 і інших елементів. Цей фрукт захистить вас від вірусів і запалень. Він має свіжий та витончений смак.

Сметана сприяє кращому засвоєнню фруктів і овочів. Допомагає витягти з них максимальну користь. Вона містить лецитин, який захищає судини від негативного впливу холестерину.

Мед легко засвоюється організмом і покращує процес травлення.

Інгредієнти:

  • морква – 1 шт.;
  • апельсин – 1 шт.;
  • мед – 1 ч. л.;
  • сметана – 2 ст. л.

Опис приготування

Почистимо велику морквину. Подрібнити її на крупній тертці.

Почистимо апельсин. Розділимо його на часточки. Поріжемо їх на трикутні шматочки.

Натерту моркву і апельсин викладемо на одну тарілку. Додамо 2 столові ложки сметани і одну чайну ложку меду. Краще використовувати сметану з 15-20% жирністю. Її калорійність становить 200 калорій на сто грамів продукту. Для заправки салату підійде липовий, гречаний, акацієвий і інші види меду.

Весь вміст ретельно перемішаємо.

Салат готовий. Приємного апетиту. Такий салат слід включити в раціон. Їжте його на сніданок 2-3 рази в тиждень. Салат містить складні вуглеводи з багатою рослинною клітковиною. Це допоможе зберегти молодість і здоров’я на довгі роки.

Фруктово-овочевий салат

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт