Гарбузовий суп з кольоровою капустою

Ніжний гарбузовий суп з кольоровою капустою – корисний, смачний і яскравий обід. Ці овочі просто криниця вітамінів. В них міститься неймовірна кількість корисних речовин. Текстура у цього супчика кремова, це дозволяє їй нагодувати навіть самих маленьких членів сім’ї. До складу входять овочі, які не піддаються процесу обсмажування, спочатку все вариться, потім пробивається заглибним блендером.

Власне кажучи, сам процес абсолютно не витратний за часом, так і продукти досить прості і доступні. Пікантність в це блюдо вносить сушений болгарський перець, ця пряність неймовірно ароматна. Ну а додати вершкового смаку можна за допомогою хорошого масла або вершків.

Список продуктів:

  • гарбуз;
  • картопля;
  • морква;
  • цибуля;
  • цвітна капуста;
  • сіль;
  • паприка;
  • чорний перець;
  • болгарська сушений перець;
  • вершкове масло.

Як приготувати:

Овочі беріть по своєму перевазі, але краще, якщо вони будуть приблизно в рівних кількостях.

Для супу вибирайте м’ясисту солодку гарбуз, очистіть її від насіння, промийте під водою, наріжте середніми кубиками.

Очищені бульби картоплі, порізати довільно.

Моркву і цибулю подрібніть звичним для вас способом, цвітну капусту розберіть.

Зелень обмийте, просушіть, накришити.

В невелику каструльку влийте чисту воду, закиньте всі овочі, вода повинна трохи покривати їх.

Надсилайте на помірний вогонь варитися майбутній суп.

Додайте дрібку солі, перець, паприку, жменю сухого болгарського перцю.

Варіть все протягом 15 хвилин, зніміть з вогню.

Рідина злийте в окрему чашку, підготуйте занурювальний блендер, починайте збивати овочі і поступово підливати бульйон, контролюйте рідина супу.

Досягнувши потрібної консистенції, введіть вершкове масло, перемішайте.

Розлийте суп по тарілках, здобріть щедро зеленню, додайте сметани.

Ось і все, гарбузовий суп з кольоровою капустою готовий, подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Гарбузовий суп

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт