Пісний овочевий білий суп

Традиційні для Франції рецепти білих супів знаходять безліч шанувальників серед наших співвітчизників. Ніяких секретів і складнощів, лише одна відмінна особливість. Перші страви набувають характерний непрозорий бульйон білого кольору завдяки плавленого сиру. По ходу приготування шматочки сиру додаються в суп, розварюються і, в кінцевому рахунку, розчиняються. Тому так важливо вибрати для білого супу якісний плавлений сирок, виготовлений з натуральних молочних продуктів, а не їх замінників.

Набір овочів можна підібрати довільний.

Їх загальна вага повинен коливатися в пропорції до води як 1:2.

У прикладі на фото на 1,5 літра води було взято:

  • пару картоплин,
  • цибулина
  • моркву,
  • болгарський перець,
  • шматочок кабачка.
  • Білим суп зробили два сирка «Дружба».
  • Додати пісного супу аромат і пікантність повинні приправи, ідеально доповнила смак страви чайна ложка «Італійських трав».

Як приготувати:

Поставивши каструльку з водою на вогонь, беремося за чистку і нарізку овочів. По черзі просуваємося від твердих до м’яким, швидко разваривающимся. По мірі обробки та закипання додаємо овочі в суп.

Спочатку в гарячу воду висипаємо шматочки моркви і раскрошенные просто руками плавлені сирки. Не забуваємо посолити наше перше блюдо. Коли вариво закипіло і побіліло, кладемо кубики картоплі. Потім подрібнений болгарський перець і цибуля. Укладає овочеве хода кабачок, також нарізаний кубиками.

Коли шматочки овочів розварилися до готовності, висипаємо приправу і відразу вимикаємо вогонь. Супчику можна дати трохи настоятися, а в порційні тарілки накришити зелень.

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт