Полуничне варення

Склад:

  • 1 кг полуниці
  • 1,5 кг цукру
  • Тип страви:
  • Складність:
  • Порції:
  • Спосіб приготування:

    Полуницю вимити, плодоніжки.

    Засипати цукром.

    Залишити на 1-2 год, щоб полуниця дала сік.

    За необхідності влити 0,5-1 ст води.

    Варити на маленькому вогні, постійно помішуючи.

    Знімати пінку в окремий посуд.

    Як закипить, засікти 1 хвилину.

    Вимкнути.

    Дати постояти 15 хвилин і ще раз довести до кипіння.

    Розкласти у чисті стерилізовані баночки.

    Закрити кришками.

  • Залишити відповідь

    Ім’я *
    Email *
    Сайт