Салат з шинки, грибів і сиру в тарталетках

Маленькі тарталетки, акуратні бутербродики і інші порційні закуски – справжня знахідка для святкового столу як вдома, так і на природі. Вони допомагають створити неповторний колорит, надати сервіровці особливий шарм і дуже зручні під час тривалих застіль. Такі «перлинки» різних форм і з різними начинками не залишаться без уваги навіть самих вибагливих їдців.

Готові тарталетки у господинь користуються великою популярністю, адже час на приготування начинки становить не більш півгодини, а продукти, які використовуються для цього салату, можна замінювати по своєму смаку. Наприклад, шинку можна замінити ковбасу, смажені шампіньйони – маринованими грибами, які додадуть страві пікантну нотку.

Список продуктів:

  • 1) тарталетки круглої форми (20 шт.);
  • 2) шинка (200 г);
  • 3) сир твердий (100 г);
  • 4) гриби печериці (200 г);
  • 5) цибуля (1 шт);
  • 6) майонез (за смаком);
  • 7) зелень (за смаком);
  • 8) оливкова олія (1 ст. л.).

Процес приготування:

1. Цибулю шаткуємо досить дрібно, щоб в салаті не відчувався смак одного цибулі. Гриби нарізаємо тонкими полупластинами.

2. Шинку нарізаємо маленькими кубиками. Обсмажуємо цибулю на олії і додаємо гриби. Смажимо їх буквально 15 хвилин.

3. Сир нарізаємо маленькими кубиками.

4. заправляємо Салат майонезом і нарізаною зеленню за смаком. Чайною ложкою накладаємо в тарталетки готовий салат.

6. Тарталетки мають дуже ніжну структуру, але, завдяки салату, який використовується для начинки, вони не розм’якнуть і будуть тримати форму протягом 5 годин.

Приємного апетиту!

Салат в тарталетках

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт