Суп рисовий з м’ясом

Суп рисовий з м’ясом кожна господиня готує по-своєму. Я віддаю перевагу його без засмажки. І обов’язково додаю салатний перець і часник. Саме з цим набором продуктів виходить смачний і ароматний суп. Спробуйте і ви! ))

Щоб приготувати суп рисовий з м’ясом знадобляться наступні продукти:

  • М’ясо – 300 г
  • Ріпчаста цибуля – 50 г (1 шт.)
  • Картопля – 300 г (4 шт)
  • Морква – 70 г
  • Салатний перець – 1 шт.
  • Рис – 150 г
  • Кріп
  • Часник – 3 зуб.
  • Лавровий лист, спеції, сіль

Заливаємо м’ясо холодною водою і варимо. У мене сьогодні яловичина, тому щоб м’ясо було м’яким, я його варю 50 хвилин. Свинину можна варити менше.

Поки вариться наше м’ясо, чистимо картоплю. Нарізаємо його кубиками і через 50 хвилин додаємо в суп.

Разом з картоплею кидаємо також промитий рис, лавровий лист і салатний перець. Сьогодні я використовувала заморожену салатний перець.

Даємо закипіти й варимо протягом 10 хвилин. Поки картопля з м’ясом і рисом варяться, готуємо інші продукти. Дрібно нарізаємо цибулю і моркву.

Після закінчення 10 хвилин, додаємо їх в суп і продовжуємо варити ще 10 хвилин. В кінці кидаємо в суп подрібнений часник. Я часник порізала, а ще його просто можна видавити через чеснокодавку.

Тепер сіль і спеції. Мені подобається використовувати для цього супу чорний мелений перець, коріандр, каррі і куркуму. Але ви можете додати ваші улюблені спеції.

Варимо 2-3 хвилини, додаємо подрібнений кріп.

Пробуємо і вимикаємо. Суп рисовий з м’ясом готовий!

Приємного всім апетиту!

Залишити відповідь

Ім’я *
Email *
Сайт