Суп з фрикадельками і вермішеллю

Смачний і швидкий у приготуванні суп з фрикадельками і вермішеллю — ідеальне блюдо для обіду в будь-який час року! Та ще й готується цей улюбленець господинь не більше години.

Інгредієнти для супу з фрикадельками і вермішеллю:

300 гр м’ясного фаршу (яловичого, курячого або змішаного)

0,5 кг картоплі

150 гр цибулі і моркви

2 ст. л. манної крупи

50-100 гр дрібної вермішелі

2 лаврових листка

невеликий пучок петрушки

сіль за смаком

Як приготувати суп з фрикадельками і вермішеллю:

1. М’ясо попередньо пропустити через м’ясорубку з цибулею, всипати манку, посолити і поперчити. Для того, щоб фрикадельки не розпалися під час варіння, фарш потрібно гарненько вимісити.

2. Сформувати невеликі кульки однакового розміру. Щоб фарш не прилипав до долонь, руки треба частіше занурювати в миску з холодною водою.

3. У каструлі закип’ятити близько 2 літрів води, всипати нарізану невеликими кубиками картоплю. Цибулю необхідно дрібно порубати, моркву натерти на середній або великій тертці. Додати овочі в суп можна в сирому вигляді, або при бажанні попередньо обсмажити в невеликій кількості рослинного масла.

4. Довести до кипіння, посолити і поперчити за смаком, кинути лавровий листок. Після того, як закипить, акуратно опустити фрикадельки і варити 20-30 хвилин на середньому вогні. Цей суп, за рецептом з фото від vkusmenu.ru, зможе приготувати кожен!

5. За кілька хвилин до вимикання закинути вермішель, і, відразу після того, як вона звариться, вимкнути вогонь. Додати дрібно посічену зелень і залишити доходити на 10-15 хвилин.

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт