Суп з фрикадельками і вермішеллю

Грудочки перемеленого м’яса зараз модно називати не фрикадельками, а митболами – але це не найважливіше. В даному випадку термінологія ніяк не впливає на найголовніше – який смак. А страви з фрикадельками – або митболами, – завжди поживні, ароматні і швидко готуються.

наприклад, як цей смачний суп з вермішеллю. Не спрощуйте собі завдання, купуючи готовий фарш в магазині. Подрібніть куряче філе в блендері – це справа двох хвилин, а за смаком фрикадельки з м’яса на порядок вище зроблених з магазинного фаршу!

Інгредієнти:
Куряча грудка
400 г.;
Цибуля ріпчаста
1 шт.;
Морква
1 шт.;
Картопля
4 шт.;
Вермішель
80 г.;
Олія рослинна
2 ст. л.;
Лавровий лист
1 шт.;
Зелень
за смаком
Сіль, перець
за смаком

Рецепт супу з фрикадельками і вермішеллю

Приготуйте фрикадельки. Для цього м’ясо вимийте, наріжте невеликими шматочками, з допомогою блендера або м’ясорубки подрібніть. Приправте за смаком сіллю і чорним перцем. Ретельно перемішайте, а потім добре вимісити. Вологими руками сформуйте фрикадельки розміром з великий волоський горіх.

Доведіть до кипіння воду, посоліть. Опустіть фрикадельки в воду і варіть до готовності (близько 10 хвилин). Тим часом цибулю, моркву і картоплю очистіть і вимийте. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці. Картопля краще нарізати невеликими скибочками або брусочками однакового розміру.

Картоплю покладіть в каструлю до фрикадельок і варіть все разом 10-15 хвилин. Рослинна олія розігрійте в сковороді. Покладіть цибулю і моркву, смажте 4-5 хвилин, періодично помішуючи, на середньому вогні. Потім додайте обсмажені овочі в суп.

Покладіть туди лавровий лист, сіль і перець за смаком. У суп додати вермішель. Готуйте ще 3-5 хвилин, поки вермішель не звариться. Зелень вимити, обсушити і дрібно порубаєте. Зніміть суп з вогню, розлийте по тарілках, в кожну додайте зелень за смаком. Подавайте блюдо гарячим.

Залишити відповідь

Ім’я *
Email *
Сайт