Суп з качки

Качиний суп досить наваристий, поживний і дуже смачний. Для його приготування вам знадобиться досить нескладний набір продуктів.

Інгредієнти:
Качина тушка
0.5 кг.;
Морква
1 шт.;
Цибулина
1 середн. шт.;
Корінь селери
1 шт.;
Петрушка
1 пучок
Сметана
0.5 склянки
Лаврові листи
кілька
Перловка
0.5 склянки
Вершкове масло
50 г.;
Чорний перець горошком
за смаком
Сіль, спеції
за смаком
Вода
3 л.;

Рецепт качиного супу

Підготувати качину тушку, залити окропом, прокип’ятити. Потім вийняти птицю, промити холодною водою, нарізати шматочками, ще раз залити холодною водою і варити на слабкому вогні протягом 30-40 хвилин. Цибулю, моркву, петрушку і селеру нарізати, подрібнити і додати в качиний суп, туди ж додати масло, перлову крупу і спеції. Ретельно перешкодити і варити ще півгодини до повної готовності. Суп з качки краще всього подавати зі сметаною.

Залишити відповідь

Ім’я *
Email *
Сайт