Сирно-рибний салат на швидку руку

Часто, коли час повноцінного прийому їжі ще не настав, хочеться перекусити чим-небудь низькокалорійним і, одночасно, ситним та смачним. Пропонуємо відмінний варіант легкої сирно-рибної закуски, особливо доречною для тих, хто ретельно стежить за своєю фігурою, боячись набрати зайві кілограми.

Салатик чудово підійде в якості замазки для бутербродів, якими можна з легкістю насититися в обідню перерву на роботі. Низькокалорійне Блюдо, а для його приготування можна використовувати майонез із жирністю менше 67%. З приготуванням апетитною закуски впорається навіть недосвідчена молода господиня, та й часу на це піде зовсім небагато. Давайте приступимо до кулінарного процесу і Ви зможете переконатися в цьому самі.

Для рибно-сирного салату нам знадобляться такі інгредієнти, як:

  • три плавлених 100-грамових сирка (можна взяти і звичайний твердий сир, але тоді салат вийде менш пластичним);
  • пара великих курячих яєць;
  • майонез низькій калорійності – 150 мл;
  • гілочки зелені для прикраси (петрушка, цибуля);
  • баночка консервованих сардин (240 грамів);
  • сіль, спеції – за смаком.

Як приготувати:

Відваримо яйця в підсоленій воді (так вони будуть краще очищатися згодом від шкаралупи). Відкриємо баночку сардин і зіллємо зайву рідину.

Сирки наріжемо невеликими кубиками, з’єднаємо їх з сардинами, які попередньо розімніть з допомогою виделки. Відварені яйця остудимо, очистимо від шкаралупи і подрібнити на середній тертці (можна просто дрібно нарізати).

Зелень ретельно промиємо і дрібно порубаємо. Всі компоненти салату з’єднаємо в глибокій мисці, посолити за смаком, додати майонез і добре все перемішати.

Готовий салат подають в охолодженому вигляді.

Приємної Вам трапези!

Сирно-рибний салат

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт