Торт “Наполеон” – королівський десерт

Торт “Наполеон” має ніжний смак, з яким знайомі багато з дитинства. Немає нічого простіше, ніж зробити торт із заварним кремом, якщо в процесі приготування використовувати кілька дек для випікання. Це імператорська блюдо складається з великої кількості тонких коржів, просочених дивовижно смачним молочним заварним кремом.

Торт “Наполеон” створений для справжніх цінителів кулінарних шедеврів.

Для приготування десерту необхідно взяти:

  • 250 грам вершкового маргарину;
  • 125 грам сметани 21% жирності;
  • 600 грам борошна вищого сорту;
  • 250 грам молока 3,2% жирності;
  • 200 грам вершкового масла;
  • 200 грам цукру.

Технологія приготування торта “Наполеон”:

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Натріть на дрібній тертці маргарин.

Додайте сметану відповідно до зазначеної нормою.

Пропустіть через сито борошно. Додайте її в ємність, у якій знаходиться маргарин і сметана.

Замісіть м’яке тісто і покладіть його в холодне місце на 35 хвилин.

Приступайте до створення заварного крему. Збийте яйця з цукром за допомогою міксера.

Додайте тепле молоко.

Поставте на повільний вогонь каструлю з молочно-яєчною сумішшю і варіть крем протягом 300 секунд. Постійно заважайте ложкою крем.

Коли молочно-яєчну суміш трохи охолоне, додайте вершкове масло.

Збийте крем за допомогою віночка. Збивати потрібно до тих пір, поки рідка субстанція не перетвориться в однорідну масу.

Тісто розділіть на кілька рівних частин.

Зробіть з тіста дуже тонкі коржі.

Проколіть виделкою корж в різних місцях. Після цього випікайте в духовці протягом 300-400 секунд.

Покладіть рум’яний корж на велику тарілку.

Рясно полийте його заварним кремом.

Зверху покладіть наступний корж і змастіть його кремом.

Продовжуйте по черзі викладати коржі і змащувати їх кремом. Потім прикрасьте десерт тертим шоколадом і кондитерськими прикрасами.

Поставте торт “Наполеон” в холодильник і через 6 годин можете дізнатися його божественний смак.

Приємного апетиту!

Торт Наполеон

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт