Як приготувати бутерброди

Інгредієнти

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 1 їдальня ложка
  • Майонез – 1 столова ложка
  • Червоний солодкий перець – ? шт.
  • Зелень петрушки і кропу – 1 пучок
  • Сіль, мелений перець – за смаком
  • Рослинне масло – для смаження
  • Нарізаний батон

Слово «бутерброд» має німецьке походження і означає «хліб з маслом». Бутерброд — це закуска у вигляді скибочки хліба або булки, на яких лежать додаткові харчові продукти. По сей день, мабуть, немає закуски зручніше, ніж бутерброди. І це не єдина їх перевага. Їх легко і швидко готувати, зручно брати з собою, вони сытны, смачні і для них не потрібні ножі з виделками.
Мабуть, найпоширеніший і популярний бутерброд – це шматочок хліба з будь-яким закусочним продуктом, серед яких сир, ковбаса, ікра, риба, консерви. Але є і інші.
От ви запитаєте – які можна приготувати бутерброди? Відповідь проста: відомо велика кількість видів бутербродів – одношарові і багатошарові, гарячі і холодні, з ковбасою, сиром, різними сортами м’яса, овочами, зеленню, соусами, паштетами.
Можна проявити фантазію і оформити їх за допомогою листових і пряних овочів, шматочків яйця і лимона, маслини, корнішонів та ін. Подають бутерброди на блюдах або великих красивих тарілках, укритих серветками. Бутерброди слід їсти відразу, їх не варто зберігати тривалий час, а готувати відразу перед подачею до столу.

Приготування:
Дрібно нарізаємо куряче філе і червоний солодкий перець, перемішуємо, додаємо яйце. Додаємо борошно, майонез, дрібно нарубану зелень, солимо, перчимо й залишаємо на годину в холодильнику.
Батон намазуємо отриманою сумішшю. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і смажимо бутерброди начинкою вниз до одержання рум’яної скоринки. Перевертаємо і смажимо з іншого боку.
Якщо хочете, можете відразу після приготування посипати тертим сиром бутерброд. Сир розплавиться на гарячому бутерброді і створить скоринку.
Спробуйте – і у вас все вийде!

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт