Як приготувати грінки до пива

Склад:

  • хліб – кілька скибочок
  • соняшникова олія
  • часник – 1 зубчик
  • спеції
  • сир – 100 г
  • соус
  • зелень

Кожен чоловік любить проводити час з друзями за пляшкою пива. Але ті сухарики та чіпси, які продаються в магазинах, не дуже корисні для здоров’я. Тому кожній господині потрібно знати, що вона сама в змозі приготувати для коханого чоловіка відмінну закуску під пиво. А головне, що ця закуска буде зовсім не шкідливою і, в той же час, буде зроблена з любов’ю. Хочу поділитися з вами рецептом приготування оригінальних грінок до пива. Їх можна подавати як в теплом, так і в холодному вигляді. Я впевнена, що ваш чоловік обов’язково оцінить ваші старання, і більше ніколи не буде купувати ті магазинні чіпси та горішки.

Спосіб приготування:

  1. Взяти білий або чорний хліб нарізати маленькими кубиками або тонкими смужками.
  2. Почистити часник. Вилити на сковорідку рослинне масло і поставити на вогонь. Після того як вона нагріється, кинути в масло часник і обсмажити його до тих пір, поки він не стане золотистого кольору. Після вийняти часник з сковороди і викинути.
  3. Акуратно опустити скибочки хліба в киплячу олію. Обсмажувати їх до тих пір, поки не підрум’яняться – на розігрітій сковороді на це піде близько 30 секунд, так що в процесі готування не варто відходити далеко від плити.
  4. Перевернути грінки і дати їм підрум’янитися із зворотного боку. При бажанні можна додати спеції чорний перець, каррі.
  5. Викласти готові грінки на паперовий рушник, щоб з них скло зайве масло, а потім в посуд, в якому будете подавати їх на стіл. Далі продовжуйте смажити наступні скибочки.
  6. Якщо ви хочете подавати грінки з сиром, то наріжте його на маленькі шматочки і покладіть на підсмажений хліб. Поки гарячі грінки, він встигне розтанути і застигнути.
  7. Якщо ви плануєте подавати грінки з яким-небудь соусом, викладіть їх в маленькі піали, а поруч поставте відповідний соус.
  8. Готове блюдо з грінками можна прикрасити зеленню.

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт