Як приготувати лагман з баранини

Отже, на 8 порцій лагмана з баранини знадобиться:
Для локшини:
1 ст. теплої води
1 ст. л. солі
2 яйця
3,5 ст. борошна
вода, щоб зварити локшину
2 ст. л. солі
2 ст. л. рослинного масла
Для супу:
300 р. яловичої лопатки
0,5 ст. рослинного масла
1 невелика цибулина
1 невеликий болгарський перець
1 середня морква
3 маленькі картоплини
3-4 зубчики часнику
помідор середнього розміру
мелений чорний перець
1 ч. л. меленої зіри
2 ч. л. солі
8 ст. води

Лагман – одне з найпопулярніших страв узбецької кухні. І одне з найсмачніших. Тому особливо приємно навчитися готувати лагман з баранини будинку і дивувати їм гостей і рідних. На перший погляд може здатися, що лагман – складне блюдо, але це зовсім не так, ви зрозумієте це після першого ж разу і будете готувати його легко. Зараз я розповім вам, як приготувати лагман з баранини.

Приготування:

  1. Почнемо з приготування тіста для локшини. У невеликому посуді змішайте воду і теплі яйця, добре посоліть. Всипте борошно і вимішуйте тісто 7-10 хвилин. Тісто повинне вийти м’яким і пластичним. Накрийте тісто рушником і залиште на 20 хвилин.
  2. В цей час підготуємо інгредієнти для супу. Всі овочі добре вимити. Цибулю наріжте кільцями. Болгарський перець – тонкою соломкою.
  3. Моркву тонко нашаткуйте, картопля наріжте великими кубиками. Часник наріжте тонкими пластинами, помідори – часточками, м’ясо – невеликими смужками.
  4. Розігрійте сковороду з важким дном і додайте в неї масло. Відправте в неї м’ясо і обсмажуйте, помішуючи, до легкого коричневого кольору. Додайте до м’яса цибулю і спеції.
  5. Коли цибуля стане золотистою, додати помідори і половину нарізаного часнику. Обсмажуйте, помішуючи, поки помідори не стануть м’якими.
  6. Додайте інші овочі і перемішайте. Прогрійте все разом ще кілька хвилин. Пам’ятайте, що ви повинні обсмажувати овочі на сильному вогні.
  7. Влийте до овочів воду, зробіть вогонь тихіше і дайте супу трохи покипіти близько 40 хвилин. Приблизно через 20 хвилин додайте часник.
  8. Поки суп вариться, розкачайте тісто в пласт товщиною близько 3 мм Присипте борошном качалку і оберніть навколо неї тісто має вийти труба. Тепер гострим ножем наріжте цю «трубу» на смужки локшини завтовшки близько 1,5 див.
  9. У великій каструлі закип’ятіть воду, додайте сіль і рослинне масло. У киплячу воду акуратно покладіть макарони і варіть 3-4 хвилини. Готову локшину промийте холодною водою.
  10. тарілки викладіть локшину і залийте гарячим готовим супом. Подавайте з вашими улюбленими пряними травами.

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт