Як приготувати м’ясний пиріг

Інгредієнти:

Тісто:

  • масло-200 г;
  • Яйце-2 шт.;
  • Вода (холодна)-2 ст. л.;
  • Борошно-400 г;
  • Одна щіпка солі;

Начинка:

  • М’ясний фарш-1 кг (свинина + яловичина);
  • Цибулина-шт.;
  • Пучок петрушки;
  • Часник-2 зубчики;
  • Сіль;
  • Перець;
  • 1 яєчний жовток;

Будь-яка людина любить смачно поїсти! Правда, найважче зізнатися в тому, що поїсти, ми любимо більше, ніж готувати. Я пропоную вам приготувати м’ясний пиріг, , який не забере багато часу. Чому саме його? Та тому що готується він дуже просто, а вам і вашій родині він, безсумнівно, сподобається.

Почнемо готувати:

Крок 1.

Масло і борошно змішати, а тепер порубати ножем.

Крок 2.

Додати холодної води, цукру і солі.

Крок 3.

Тісто повинне вийти еластичним, тепер замішуємо його. Воно виходить практично як пісочне тільки трохи м’якше.

Крок 4.

Обернути тісто харчовою плівкою або покласти в пакет і прибрати на годину в холодильник.

Крок 5.

М’ясний фарш потрібно посолити і поперчити. Цибулю очистити і нарізати. Петрушку теж слід промити і дрібно нарізати, тепер це все гарненько перемішуємо.

Крок 6.

Тісто розділити на 2 частини, на 2/3 і 1/3. 2/3 тіста розкачати і викласти на деко. На тісто кладемо м’ясний фарш, другу частину тіста розкачуємо і накриваємо їй пиріг, защипуємо кінці і красиво оформляємо!

Крок 7.

Робимо в середині пирога невелику дірку для того, щоб начинка запікалася. Верх пирога змащуємо збитим жовтком.

Крок 8.

Ставимо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин.

Як вже було сказано, рецепт досить легкий, а пиріг дуже смачний! Його зможе приготувати навіть маленька дитина! Сподіваємося, що м’ясний пиріг в духовці – це саме той рецепт, який шукали. Крім того, м’ясний пиріг в духовці – це одне з найбільш апетитних страв – так готуйте його з задоволенням!

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт