Як приготувати омлет в аерогрилі

Інгредієнти для рецепта №1:

• Яйця – 5 штук
• Молоко – 1 стакан
• Вершкове масло – 1 чайна ложка
• Зелень, сіль, спеції – за смаком

Інгредієнти для рецепта №2:

• Яйця – 5 штук
• Зелень – 1 столова ложка
• Сир тертий – 2 столові ложки
• Вершкове масло – 2 чайні ложки
• Молоко – 1 стакан

Здавалося б, омлет – це нескладне блюдо. Тим не менш, рецепти омлетів в світі – десятки тисяч. Способів приготування і тонкощів – ще більше. Омлет можна приготувати на сковороді в духовці, в пароварці, додати до яєць різноманітні начинки. Ми розповімо Вам, як приготувати омлет в аерогрилі, або, іншими словами, в конвекційної печі. Страви в цьому пристрої готуються з набагато меншою кількістю жиру і тому можуть бути рекомендовані для дієтичного харчування.

Рецепт №1:

Для того, щоб приготувати омлет в аерогрилі, спочатку міксером збийте яйця з молоком, додайте масло, дрібно нарізану зелень, сіль, спеції. Злегка змастіть маслом форму, вилийте в неї яєчно-молочну суміш.
Аерогриль Вам необхідно прогріти, поставити форму на середню грати. Готуйте омлет в аерогрилі приблизно 20 хвилин при температурі 205 градусів на середній швидкості.
Омлет в аерогрилі можна приготувати й іншим способом.

Рецепт №2:

Для початку збийте яйця з молоком, додайте до них тертий сир. Порубаєте зелень. До яєчно-молочної суміші Ви можете додати різноманітні спеції за Вашим смаком.
Вилийте масу в змащену маслом форму і запікайте в аерогрилі протягом 20 хвилин при температурі 235 градусів на середній швидкості.
При подачі на стіл посипте Ваш омлет зеленню.
до Речі, для того, щоб приготувати омлет в аерогрилі, можна використовувати будь-який посуд з металу, кераміки або жаростійкого скла. Але вона повинна мати тонкі стінки. Також рекомендуємо Вам поекспериментувати з начинками для омлету. Спробуйте, наприклад, використовувати шинку замість сиру.

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт