Як приготувати омлет з молоком

Інгредієнти:
• 5 курячих яєць
• 100 мл молока
• 0,5 столової ложки пшеничного борошна
• 0,25 чайної ложки солі
• Олія соняшникова

Омлет – це традиційне французьке блюдо з яєць, в «високої кухні» у нього не прийнято додавати зайвих інгредієнтів. Але страва давно стало всенародно улюбленим і модифікується. Якщо Ви додасте в яєчну суміш молоко або кефір, то омлет в будь-якому разі буде дуже смачним!
Як приготувати омлет з молоком і борошном?

Приготування:

• В глибоку ємність розбийте яйця, додайте борошно, молоко, сіль і збийте міксером або блендером (ще можете відокремити білок від жовтка і збити їх окремо, а потім змішати, тоді омлет буде більш повітряним)
• На сковорідку налийте соняшникової олії, розігрійте на середньому вогні і влити яєчно-молочну суміш, накрийте кришкою
• Готуйте омлет на середньому вогні приблизно 10-15 хвилин
• Після закінчення часу перекладіть готовий омлет на тарілку і подавайте на стіл
Омлет – дуже корисний і поживний сніданок. Ось тільки для дітей смажене страва не дуже підходить. Але є вихід – приготувати омлет в мультиварці!
Для такого омлету візьміть:
• 2-3 курячих яйця
• невелику чашку молока
• 2 чайних ложки борошна
• 60-100 грамів вареної ковбаси
• Щіпку солі
Потім налийте в каструлю мультиварки трохи соняшникової олії, дрібно наріжте ковбасу і покладіть в каструлю. Увімкніть режим «Випічка» на 20 хвилин. Вбийте яйця в миску, додайте борошно і сіль, збийте до зникнення грудочок. Потім додайте молоко і ще раз перемішайте. Після цього влийте омлет в мультиварку, закрийте кришку і включіть режим «Випічка» ще на 20 хвилин.
Для дітей можна ще приготувати в мультиварці гарячі бутерброди.
Ось і все, приготувати омлет з молоком або навіть з молоком і ковбасою в мультиварці дуже просто!

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт