Як приготувати печиво близнюки

Сьогодні я розповім, як приготувати печиво близнюки. Це звичайне пісочне печиво, але оригінальної форми у вигляді двох ланок – білого і коричневого. У магазинах такого ви не зустрінете, так що зможете порадувати вашу колекцію оригінальним на вигляд печивом.

Склад печива близнюки:

  • Вершкове масло-300 г
  • Борошно 600 г
  • Сода 1 ч. л.
  • Оцет 1 ст. л.
  • Яйця 4 шт.
  • Цукор 200 г
  • Сіль 0.25 ч. л.
  • Какао-порошок 2 ст. л.

Замісимо тісто. Для цього вершкове масло змішаємо з цукром, сіллю, яйцями, ваніліном в однорідну масу. Потім додамо гашену соду і борошно, і швидко замісимо тісто. Тісто потрібно розділити навпіл і в одну з половинок вмішати какао.

Далі розкачуємо тісто на довгі джгутики, товщиною приблизно з мізинець і ножем нарізаємо на відрізки 10-12 див.

З одного кольору тесту робимо кільце. У нього втягає джгутик іншого кольору і так само ліпимо кільце. Отримуємо ланцюжок з двох ланок – печиво близнюки.

Випікаємо пісочний заготовки близько 20 хвилин при 200-220 градусах. Зверніть увагу, що погано зліплені ланки можуть розклеїтися при випічці.

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт