Як приготувати рафаелло

Склад:

  • 1 банку згущеного молока
  • 100 г масла вершкового
  • 125 г кокосової стружки
  • 1 склянка горіхів

Цукерки рафаелло — дуже ніжне і смачне ласощі. Але в магазині вони продаються за високою ціною, а їх кількість досить мало. Але це можна виправити, я розповім Вам, як приготувати рафаелло будинку. Готувати рафаелло не складно і дуже швидко. Крім цього, цукерки, приготовані своїми руками, не будуть входити різноманітні консерванти, барвники і т. д.

Приступаємо до виготовлення рафаелло.

  1. 4 частини кокосової стружки насипте в ємність. Додайте туди масло. Його потрібно заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно размягчилось. Додайте в масу згущеного молока і перемішайте. Можна скористатися міксером, але увімкніть його на найменшу швидкість. Після перемішування відправте ємність з вмістом в холодильник. Зауважу, що кокосову стружку класти не обов’язково, якщо Ви її не любите. Її можна замінити на подрібнений вафельний лист, повітряний рис та інше. Згущене молоко можна замінити на 2 плитки білого шоколаду.
  2. Поки маса охолоджується, займіться горіхами. В даний рафаелло зазвичай кладуть мигдаль. Але якщо у Вас його немає, то його можна замінити волоськими горіхами, фундук, кешью. Попередньо горіхи прожарте. Тоді ласощі набуде більш насичений і багатий смак.
  3. Коли маса в холодильнику добре застигла, дістаньте її і починайте катати кульки. В кожну кульку покласти горішок. За бажанням можна горіхи подрібнити в блендері і додати в суміш.
  4. Готові кульки, обваляйте в кокосовій стружці. Не скупіться, її має бути на цукерці багато. Обвалюйте до тих пір, поки стружка не перестане прилипати.
  5. Якщо Ви робили рафаелло зі згущеним молоком, то готові кульки, укладіть на блюдо і поставте в холодильник, інакше Ваші цукерки розтануть при кімнатній температурі. Білий шоколад до тепла більш стійкий, тому їх можна не охолоджувати.

Спробуйте приготувати рафаелло з будь-якого рецепту і Ваша сім’я буде Вам дуже вдячна.

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт