Як приготувати сухарики

Склад:

  • хліб – 250 г
  • масло рослинне – 60 мл
  • часник – 3 зубчики
  • сіль – 1 ч. ложка
  • перець чорний мелений

Що може бути простіше, ніж приготувати сухарики? Зараз існує багато рецептів їх приготування: можна зробити солодкими, можна подати до супу на обід, можна просто похрумтіти перед телевізором. У нашій родині дуже люблять сухарики зі смаком часнику.

Вони чудово поєднуються з першими стравами, ідеально підходять під пиво і для салатів. А найголовніше – у них немає ні грама ароматизаторів і барвників. Час, який ви витратите на їх приготування, буде менше, ніж ви збігає в магазин за покупними сухариками. Також це відмінний спосіб дати друге життя затверділому хліба. Отже, готуємо часникові сухарики.

Спосіб приготування:

  1. Гострим ножем зріжте з хліба кірку. Хліб без кірки наріжте кубиками по одному сантиметру або довільними прямокутниками.
  2. Очистіть часник і роздушіть його з допомогою землянки
  3. У глибокій мисці змішайте рослинне масло, часник, сіль і перець (за бажанням). Соус готовий. Масло краще брати оливкова, так як соняшникова може давати своєрідний присмак сухариків.
  4. Увімкніть духовку і розігрівайте її до температури 200 градусів.
  5. Покладіть нарізаний хліб в миску до соусу. Перемішайте ретельно майбутні сухарики з часниковим маслом. Якщо шматочки просочаться нерівномірно – нічого страшного.
  6. Викласти шматочки хліба рівним шаром на деко, заздалегідь накритим пергаментним папером.
  7. Смажте часникові сухарики в розігрітій духовці на середній полиці протягом 20 хвилин. В залежності від виду духовки, час приготування може відрізнятися на 5-10 хвилин.
  8. Готові сухарики вийняти з духовки і дати їм трохи охолонути. Потім викласти на блюдце і подавати до столу.

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт