Як приготувати яєчню в мікрохвильовці

Склад:

  • 2 яйця
  • 3 ст. л. молока
  • половинка помідора
  • 30 г сиру
  • зелень
  • сіль, перець, спеції

Багато хто думає, що в мікрохвильовій печі приготувати яєчню не можна. Це думка помилкова. Приготування яєць в мікрохвильовці не займе у вас багато часу і праці. До того ж, виключається процес смаження, що також позитивно позначається на вашому здоров’ї.

Приготування яєчні в мікрохвильовій печі.

  1. В окрему глибоку ємність розбийте яйця. Яйця беріть тільки свіжі. Краще, якщо ви кожне яйце будете розбивати в чашку, а потім додавати в загальну посуд. Налийте в яйця молоко. Перемішайте віночком або вилкою, поки маса не буде однорідною. Міксер краще не використовувати, оскільки яйця сильно наситяться киснем. Якщо у вас немає в даний момент молока, можна використовувати і воду, але тоді омлет не буде такою ситною, смачним.
  2. помідори Наріжте маленькими шматочками і додайте в суміш. Посоліть, поперчіть і додайте спеції за власним смаком. Ще раз добре перемішайте. Можна також додати перець, нарізаний соломкою, зелений горошок та інше.
  3. Візьміть тарілку, яку можна ставити в мікрохвильову піч, і налийте туди суміш. Поставте її в мікрохвильовку і накрийте спеціальною кришкою. Яєчня повинна запікатися 4 хвилини на високій потужності. Якщо ви готуєте 4 яйця, то час приготування має становити 8 хвилин. Зверніть увагу на те, що після виключення мікрохвильовій печі, ваш омлет буде продовжувати готується, тому після звукового сигналу дістаньте тарілку з готової яєчнею.
  4. Коли омлет приготується, дістаньте його з печі. Натріть на тертці сир і дрібно порубаєте зелень. Посипте яєчню сиром і зеленню.

Омлет, зроблений за цим рецептом, можна використовувати у складі соусу. Для цього змішайте 50 мл молока і трохи борошна, заваріть, додайте вершкове масло. Омлет дрібно поріжте і додайте в суміш.

Залишити відповідь

Ім’я *
E-mail *
Сайт